ReperioSVART

Vi är glada över att lansera vår nya hemsida!

Vi är väldigt glada över att kunna presentera vår nya hemsida som vi med hjälp av Happy Digital arbetat fram med förbättrat innehåll. Förutom det så har sidan både blivit snabbare, mer inbjudande och betydligt snyggare.

Oavsett om du vill ta hjälp av oss som kund eller vill söka jobb via oss så ska du alltid ha lätt att hitta till Reperios hemsida och att komma i kontakt med oss. Tanken bakom vår nya hemsida är att den ska vara mer användarvänlig, tydlig och ge ett välkomnande intryck med varma färger. 

Förhoppningen är också att en mer lättnavigerad hemsida snabbt ska kunna visa vilka vi på Reperio är och hur vi kan hjälpa dig som kund med rekrytering eller var du som kandidat hittar våra lediga jobb.

Vi har också lyft fram våra fantastiska samarbeten som vi haft sedan starten 2010. Från 2010 fram tills idag har vi hjälpt allt ifrån ägarledda företag till stora internationella företag med rekrytering av chefer, specialister och säljare. Vi rekryterar till företag i hela Sverige och vi älskar det vi gör. Genom åren har vi fått lära känna så många olika människor och fått inblick i och lärt oss om så många spännande företag. Nu ser vi fram emot att fortsätta hjälpa våra kunder men också att våra nya besökare på vår hemsida på ett mer tydligt sätt ska lära känna oss lite bättre redan i mötet med på webben.

På Reperios blogg kommer vi att uppdatera med matnyttig information för både dig som kund och kandidat. Exempelvis när och varför det är bra att använda sig av personlighetstester i en rekryteringsprocess eller hur du skriver ett tydligt CV som leder till att du får komma på den där anställningsintervjun för drömjobbet.

En annan förändring är att vi uppdaterat vårt namn till Reperio istället för Reperio Search, vilket ni också ser i vår logotype. Vår Logotype känner ni igen sedan tidigare för den är densamma bara att vi kapat bort search från Reperio. Anledningen är att både vi, våra kunder och kandidater oftast bara säger Reperio och vi tycker helt enkelt att det är både enklare och snyggare. Visste ni förresten att Reperio betyder ”att finna” på Latin? Det var just anledningen till att företaget fick heta Reperio när vi grundades 2010 eftersom Reperio ”finner” rätt kandidater åt sina kunder.

Kolla nu gärna runt på vår nya hemsida och kontakta oss ifall du undrar över något! Ni är alltid välkommen till oss på en kopp kaffe, såväl till vårt kontor irl som digitalt. 😊 

Hälsningar, Reperio

Våra senaste inlägg

reperio

Vem är du bakom ditt CV?

När du träffar en rekryteringskonsult för att du sökt en tjänst genom dem så får du nästa alltid först komma på en intervju hos rekryteringsföretaget.

Läs mer >