Tjänster

Vårt erbjudande

Seniora rekryteringskonsulter med kunskap och ett brett nätverk inom industrin i kombination med uppsökande rekrytering.

På Reperio är vi experter på att hitta de mest högpresterande kandidaterna inom bygg, teknik- och industrisektorn. Vi har ett brett nätverk av kontakter inom industrin och söker framför allt proaktivt efter potentiella kandidater. Våra seniora rekryteringskonsulter tar kontakt med rätt kandidater för att attrahera dem för tjänsten hos vår kund. Parallellt använder vi riktade digitala kampanjer på sociala medier för att maximera vår räckvidd och nå rätt målgrupp.

Vi kan industrin

Headhunting

Vi på Reperio förstår utmaningarna i kompetensförsörjningen inom industrin då vi hjälp branschen att hitta rätt talanger sedan starten 2010. Vi har ett välrenommerat nätverk av kompetens inom industrin och vet var vi proaktivt ska söka för att hitta de rätta kandidaterna. Vi vet att de bästa kandidaterna ofta inte är aktivt sökande utan redan är anställda hos era  konkurrenter eller i närliggande branscher. Därför tar vi kontakt med dem direkt för att attrahera dem till nya tjänster. Våra erfarna rekryteringskonsulter skapar också en attraktiv annons och publicerar den på sociala medier samt skapar en riktad videokampanj som publiceras på Linkedin.

Beställ tester

Personlighet- och färdighetstester

Reperios konsulter är certifierade i OPQ32 Personlighetstest och i Verifys Färdighetstester från SHL.  Vi är också certifierade i DISC-analysen från PulsAnalys.

Vi hjälper er gärna med vilket/vilka tester som är lämpliga för vilken roll. Beställer ni ett test så förmedlar vi testet till kandidaten, ger muntlig feedback till kandidaten samt presenterar en muntlig och skriftlig rapport över resultatet till er som kund.

Vi hjälper också våra kunder att genomföra tester och analyser på sina medarbetare i utvecklingssyfte. Vi erbjuder bland annat DISC-analysen som är ett verktyg för att se utvecklingsområden och för att förstå såväl sig själv som andra i ett team, en ledningsgrupp etc. 

Utvärdering

Oberoende utvärdering av kandidater

Att få hjälp med en utvärdering av redan identifierade kandidater till strategiskt viktiga poster inom organisationen kan vara betydelsefullt för er som kund. Det kan finnas situationer där ni har träffat en kandidat som ni är intresserade av, men vill ha ytterligare belägg inför en eventuell anställning. Genom att genomföra en “Second Opinion” erhåller ni en oberoende utvärdering som legitimerar det beslut som ni tar, oavsett om det gäller en extern rekrytering eller om kandidaten finns internt.

En oberoende utvärdering kan ge er en objektiv bedömning av kandidatens kompetenser och lämplighet för den specifika rollen. Det kan hjälpa er att säkerställa att ni gör rätt val och minimerar risken för att anställa fel person. Dessutom kan det bidra till att öka transparensen och skapa förtroende för beslutet inom organisationen.

En oberoende utvärdering kan vara särskilt viktig när det gäller att anställa för strategiskt viktiga roller inom organisationen. Det är avgörande att säkerställa att personen som anställs har rätt kompetenser och är en god match för organisationens värderingar och kultur. En “Second Opinion” kan bidra till att öka sannolikheten för att anställningen blir framgångsrik på lång sikt.

Ett urval av samarbeten

Vi är mycket stolta över våra fantastiska samarbetspartners. Kontakta oss för mer information eller ytterligare referenser.

Senaste nytt

Vad säger våra kunder?