Tjänster

Vårt erbjudande

Uppsökande rekrytering (headhunting) och digitala kampanjer

På Reperio är vi experter på att hitta de mest passande kandidaterna för ditt företag. Vi letar inte bara bland arbetssökande utan söker aktivt bland konkurrenter och liknande branscher. Vi har dedikerade rekryteringskonsulter som tar kontakt med de mest lämpade kandidaterna för att säkerställa att vi hittar rätt person för jobbet. Dessutom använder vi riktade digitala kampanjer på sociala medier för att maximera vår räckvidd och hitta de mest kvalificerade kandidaterna.

Uppsökande rekrytering

Headhunting

Reperio är experter på att hitta de rätta kandidaterna genom vårt proaktiva headhunting-arbete. Vi vet att de bästa kandidaterna ofta inte är aktivt sökande utan redan är anställda hos era  konkurrenter eller i närliggande branscher. Därför tar vi kontakt med dem direkt för att attrahera dem till nya tjänster. Men det är inte allt. Våra erfarna rekryteringskonsulter skapar också en attraktiv annons och publicerar den på de digitala platsannonsportalerna samt skapar en riktad social media kampanj.

Hos Reperio får du den bästa av två världar: proaktiv headhunting och digital marknadsföring. Dessutom har vi sedan 2010 byggt upp ett stort och välrenommerat nätverk av talanger inom olika branscher och kompetenser. Vi har det som krävs för att hitta den perfekta kandidaten till din organisation.

Beställ tester

Personlighet- och färdighetstester

Reperios konsulter är certifierade i OPQ32 Personlighetstest och i Verifys Färdighetstester från SHL.  Vi är också certifierade i DISC-analysen från PulsAnalys.

Vi hjälper er gärna med vilket/vilka tester som är lämpliga för vilken roll. Beställer ni ett test så förmedlar vi testet till kandidaten, ger muntlig feedback till kandidaten samt presenterar en muntlig och skriftlig rapport över resultatet till er som kund.

Vi hjälper också våra kunder att genomföra tester och analyser på sina medarbetare i utvecklingssyfte. Vi erbjuder bland annat DISC-analysen som är ett verktyg för att se utvecklingsområden och för att förstå såväl sig själv som andra i ett team, en ledningsgrupp etc. 

Utvärdering

Oberoende utvärdering av kandidater

Att få hjälp med en utvärdering av redan identifierade kandidater till strategiskt viktiga poster inom organisationen kan vara betydelsefullt för er som kund. Det kan finnas situationer där ni har träffat en kandidat som ni är intresserade av, men vill ha ytterligare belägg inför en eventuell anställning. Genom att genomföra en “Second Opinion” erhåller ni en oberoende utvärdering som legitimerar det beslut som ni tar, oavsett om det gäller en extern rekrytering eller om kandidaten finns internt.

En oberoende utvärdering kan ge er en objektiv bedömning av kandidatens kompetenser och lämplighet för den specifika rollen. Det kan hjälpa er att säkerställa att ni gör rätt val och minimerar risken för att anställa fel person. Dessutom kan det bidra till att öka transparensen och skapa förtroende för beslutet inom organisationen.

En oberoende utvärdering kan vara särskilt viktig när det gäller att anställa för strategiskt viktiga roller inom organisationen. Det är avgörande att säkerställa att personen som anställs har rätt kompetenser och är en god match för organisationens värderingar och kultur. En “Second Opinion” kan bidra till att öka sannolikheten för att anställningen blir framgångsrik på lång sikt.

Ett urval av samarbeten

Vi är mycket stolta över våra fantastiska samarbetspartners. Kontakta oss för mer information eller ytterligare referenser.

Senaste nytt

Uncategorized

Reperio stödjer Cancerfonden

I Sverige får en av tre ett cancerbesked under sin livstid, men alla drabbas. Forskningen inom området har gjort och gör stora framsteg i kampen

Läs mer >
reperio

Vem är du bakom ditt CV?

När du träffar en rekryteringskonsult för att du sökt en tjänst genom dem så får du nästa alltid först komma på en intervju hos rekryteringsföretaget.

Läs mer >

Vad säger våra kunder?