Kontakta Oss

Malin Nordh​

Recruitment consultant & Founder

Fredrik Hellström

Recruitment consultant & Founder

Kontaktformulär

Telefontider 08:00 – 17:00

Adress: Byängsgränd 14 3 tr., 120 40 Årsta

Ett urval av samarbeten

Vi är mycket stolta över våra fantastiska samarbetspartners. Kontakta oss för mer information eller ytterligare referenser.

Vi hitta er nya medarbetare

Vi hjälper er att tillsätta rätt person på rätt position. Våra seniora rekryteringskonsulter anpassar färdplanen enligt era behov och projektleder rekryteringen så att den går vidare i en takt så att risken att tappa kandidater till andra rekryteringsprocesser minimeras. Vi erbjuder rekrytering av chefer och specialister genom headhunting och Executive Search.

Framgångsrik rekrytering sedan 2010!

För att lyckas med en långdiktig och hållbar matchning av kund och kandidat så arbetar vi på Reperio såväl kundnära som kandidatnära. Vi förstår vikten av att föra en nära dialog med er som kund genom hela uppdraget men också med de kandidater som är intresserad av tjänsten hos er. Att hitta en bra match beror på en mängd faktorer som inte bara är kopplade till kandidatens traditionella CV eller kundens krav på tjänsten. Reperio är lyhörda inför sådana faktorer som kan påverka matchningen. Det kan vara faktorer som exempelvis handlar om vem personen bakom sitt CV är, var personen befinner sig i livet just nu eller arbetsgivarens framtidsvisioner. 

På Reperio ser vi också till att kandidaterna får en riktigt bra upplevelse oavsett om de anställs av er eller inte. Intrycket kandidaterna får under en rekryteringsprocess har en stark koppling till ert företags ”Employer Brand” och kan vara avgörande för om de återkommer till ditt företag i framtiden. Därför ser vi till att kandidatupplevelsen alltid är på topp genom att de alltid får den feedback och återkoppling som de kan förvänta sig när de är med i en rekryteringsprocess.

Senaste nytt

Vad säger våra kunder?