Om oss

Reperio

[re'pεrɪoː] - Att hitta, finna

Reperio har sedan starten 2010 arbetat med rekrytering av chefer, specialister och säljare och hjälpt allt ifrån mindre ägarledda företag till större koncerner med deras kompetensförsörjning.  

ENGAGERADE

Reperio arbetar nära kund och kandidat genom hela uppdraget. Vi förstår vikten av en tät dialog med båda sidor. För att våra kunder ska få de vassaste kandidaterna på marknaden så håller Reperio i projektledningen så att rekryteringen går vidare i en takt så att risken att tappa kandidater till andra rekryteringsprocesser minimeras.

LYHÖRDA

Reperio har lång erfarenhet av rekrytering och förstår komplexiteten i att hitta rätt matchning mellan kund och kandidat. Att hitta en bra match beror på en mängd faktorer som inte bara är kopplade till kandidatens traditionella CV eller kundens kravprofil. Reperio är lyhörda inför de faktorer som måste läsas in utanför dessa dokument. Avgörande faktorer som exempelvis handlar om vem personen bakom sitt CV är och dennes tajming i livet. Detta i kombination med kundens företagskultur, fas i organisationens utveckling, storlek på företaget etc. 

AFFÄRSMÄSSIGA

Reperio sätter sig in i kundens verksamhet och blir HR avdelningens förlängda arm eller kundens externa HR partner. Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen från ax till limpa. Vi arbetar fram en kravspecifikation, annonserar, hittar kandidaterna, vi kvalitetssäkrar genom djupintervjuer, vi genomför relevanta tester, genomför bakgrundskontroll och tar referenser så att våra kunder kan göra det som de är bäst på.

Ett urval av samarbeten

Vi är mycket stolta över våra fantastiska samarbetspartners. Kontakta oss för mer information eller ytterligare referenser.

Senaste nytt

Uncategorized

Reperio stödjer Cancerfonden

I Sverige får en av tre ett cancerbesked under sin livstid, men alla drabbas. Forskningen inom området har gjort och gör stora framsteg i kampen

Läs mer >
reperio

Vem är du bakom ditt CV?

När du träffar en rekryteringskonsult för att du sökt en tjänst genom dem så får du nästa alltid först komma på en intervju hos rekryteringsföretaget.

Läs mer >

Vad säger våra kunder?