Om oss

Reperio

[re'pεrɪoː] - Att finna på Latin

Reperio, ett namn som härstammar från det latinska ordet för ‘att finna’, representerar vår grundläggande filosofi – att förena företag och kandidater på ett meningsfullt sätt.

VD HAR ORDET – Reperios historia

Efter universitetsstudierna fick jag möjlighet att delta i ett Sida-finansierat projekt som syftade till att främja affärsrelationerna mellan svenska och ukrainska företagsledare efter den orangea revolutionen. Genom projektet reste jag ofta till Kiev där jag intervjuade  intressanta ukrainska företagsledare som var intresserade av att samarbeta med svenska företag. Upplevelsen av att träffa och höra människors olika historier och livsval inspirerade mig att söka mig vidare till rekryteringsbranschen. 

Efter några år som anställd startade jag mitt eget företag, Reperio Search AB. Ett företag med erfarna konsulter som själva varit ute i näringslivet och verkligen förstår kundernas behov.   

Att vara egen företagare har varit både utmanande och givande men framför allt väldigt inspirerande. Jag är genuint glad för alla spännande kandidater och kunder som jag har förmånen att lära känna varje dag. En av mina viktigaste prioriteringar som företagare har varit just att bygga starka relationer med både kunder och kandidater. 

På Reperio får vi höra från kunder och kandidater att vi är engagerade, genuina, flexibla och har nära till skratt, vilket gör mig stolt. En nöjd kund är en återkommande kund och en nöjd kandidat (oavsett om denne fått jobbet eller inte) är en kandidat som talar gott om oss och våra kunder, det blir inte krångligare än så.  Jag är alltid passionerad över att diskutera utmaningarna med rekrytering och kompetensförsörjning och efter 19 år i branschen så är det fortfarande mitt favoritämne!

Hoppas vi syns eller hörs!

/Malin – Rekryteringskonsult och Grundare

Ett urval av samarbeten

Vi är mycket stolta över våra fantastiska samarbetspartners. Kontakta oss för mer information eller ytterligare referenser.

Senaste nytt

Vad säger våra kunder?