Om oss

Reperio

[re'pεrɪoː] - Att hitta, finna

Reperio betyder att hitta, finna på Latin. Namnet återspeglar vad vi hjälper våra kunder med; vi hjälper kunderna att finna deras framtida medarbetare.  

VD HAR ORDET – Reperios historia

Efter avslutad gymnasieutbildning på mitten av 90-talet, hade jag precis som många andra unga människor, ingen aning om vad jag ville göra när jag blev “vuxen”. Så jag bestämde mig för att ta en jorden-runt-resa med min ryggsäck och köpte en biljett genom KILROY. Resan berikade mig med många minnen och nya vänner och när jag kom hem var jag taggad att börja studera på ekonomilinjen med internationell inriktning på Stockholms Universitet.

Efter några år i arbetslivet togs det första steget gentemot rekryteringsbranschen när jag fick möjligheten att delta i ett Sida-finansierat projekt som syftade till att främja affärsrelationerna mellan svenska och ukrainska företagsledare efter den orangea revolutionen. Genom projektet reste jag ofta till Kiev där jag träffade och intervjuade många intressanta ukrainska företagsledare som var intresserade av att samarbeta med svenska företag.  Den här erfarenheten av att intervjua och höra människors olika historier och livsval inspirerade mig att söka mig vidare till rekryteringsbranschen. 

Efter några år som anställd tog jag modet till mig och bestämde mig för att starta mitt eget företag, Reperio Search AB. Anledningen var såklart att jag ville skapa något eget men motivationen kom från att bygga ett företag där kvalitet alltid går före kvantitet. Ett företag med erfarna konsulter som själva varit ute i näringslivet och verkligen förstår kundernas behov.  Jag var också noga med att skapa en god kandidatupplevelse och vikten av att ha förståelsen för att rekrytering är en matchning från båda håll, såväl kundens som kandidatens. När den matchningen uppnås bådar det för en långsiktig och hållbar rekrytering. Att vara egen företagare har varit både utmanande och givande men framför allt väldigt roligt. Jag är genuint tacksam för alla härliga kandidater och kunder som jag har förmånen att lära känna varje dag. En av mina viktigaste prioriteringar som företagare har varit just att bygga starka relationer med både kunder och kandidater. 

Vi på Reperio har ett högt engagemang, är lyhörda och affärsmässiga. En nöjd kund är en återkommande kund och en nöjd kandidat (oavsett om denne fått jobbet eller inte) är en kandidat som talar gott om Reperio, det blir inte krångligare än så.  Jag är alltid passionerad över att diskutera utmaningarna med rekrytering och kompetensförsörjning och efter 18 år i branschen så är det fortfarande mitt favoritämne! Vem du än är så är du varmt välkommen att höra av dig till oss eller komma förbi på vårt kontor i Årsta på en kaffe!

Vi syns! 

/Malin – Rekryteringskonsult och Grundare

 

Ett urval av samarbeten

Vi är mycket stolta över våra fantastiska samarbetspartners. Kontakta oss för mer information eller ytterligare referenser.

Senaste nytt

Vad säger våra kunder?