ReperioSVART

VARJE DAG ÄR VÄL KÄRLEKENS DAG? 💖

I förrgår firade vi Alla hjärtans dag, en dag med extra omtanke och kärlek. Men vi ska såklart inte nöja oss med endast en dag av extra omtanke. Forskning visar exempelvis att en stödjande arbetsmiljö ökar produktiviteten och främjar kreativitet. 🚀

👊 Mitt absoluta favoritcitat är❣
 “Kindness is the highest form of intelligence” av Wayne Teasdale.

Under mina år har jag stött på vuxna människor som inte alls delar det perspektivet – de missunnar, raljerar och trycker ner andra i tron att de är överlägsna. 😠😖

Nyligen lyssnade jag på en tankeväckande podd om framgång och att hålla sig själv ansvarig för att alltid vara sitt bästa jag. Varför säger vissa att de är tidsoptimister men de skulle aldrig komma för sent till den där viktiga arbetsintervjun? Varför kan de när de anser något vara viktigt bara strunta i att de är tidsoptimister? Det slog mig hur viktigt det är att vara konsekvent och ärlig med oss själva.🙏

💡Är du konsekvent och ärlig mot dig själv?

Våra senaste inlägg