ReperioSVART

🤝 Jag hade ju träffat JACK NICHOLSON! – Den historien var jag väl ändå ensam om? 😎

För några år sedan på en nätverkslunch pratade vi om oväntade möten och jag berättade om när jag var i LA 1996 och av en slump hamnade mitt i inspelningen av “Livet från den ljusa sidan”. Regissören gav mig en rundvandring i det lilla cafét där ”Helen Hunt” arbetade i filmen och jag fick träffa ingen mindre än Jack Nicholson! 🤩 Jag måste också säga att det är en av de bästa filmer jag sett, så har ni missat den så kan jag varmt rekommendera den.
 
I alla fall, det märkliga var att det skulle visa sig att hela tre av oss sju som lunchade tillsammans hade träffat Jack Nicholson!😮 Hur stor är sannolikheten för det?
 
🎥🎬🌎 Ingen av oss kände såklart Jack förutom genom bioduken, men det påminde mig om teorin “six degrees of separation” som menar att alla människor på jorden är länkade via max sex vänskapssteg. Visst är det tankeväckande!
 
Ofta är våra sociala nätverk mer omfattande än vi tror, såväl det privata som de professionella. Mitt nätverk har hjälpt mig mycket på olika sätt och jag har också haft glädjen att hjälpa andra genom mina kontakter.🤝😍
 
🤔 Nyfiken på:
Har du någon gång varit i en situation där du förundrats över hur liten världen är?

Önskar er alla en Trevlig Helg och varför inte bänka er framför ”Livet från den ljusa sidan” i höstrusket. 🍁🍂🌧
 

Våra senaste inlägg